Post Reply 
im really hating 4.01 so far
i need help with themes
Author Message
rockhead
Storm Trooper

Posts: 1,699.4096
Threads: 118
Joined: 30th Jul 2007
Reputation: -3.8334
E-Pigs: 8.7766
Offline
Post: #1
im really hating 4.01 so far
so i installed the theme in the flash0 but it doesn't look right and its all over the place ive installed the 1.50 kernal thing and im on 4.01m33-2 any help?

30/06/2008 11:38 PM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
maxexcloo
Paradigmatic Entity

Posts: 165.2391
Threads: 15
Joined: 15th Feb 2008
Reputation: 1.94271
E-Pigs: 29.9650
Offline
Post: #2
RE: im really hating 4.01 so far
Which theme was it and what exactly is wrong?
30/06/2008 11:52 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
rockhead
Storm Trooper

Posts: 1,699.4096
Threads: 118
Joined: 30th Jul 2007
Reputation: -3.8334
E-Pigs: 8.7766
Offline
Post: #3
RE: im really hating 4.01 so far
well every one i tried they all look wrong like they don't fit and like its all over instead of where its supposed to be

30/06/2008 11:54 PM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
vinrose67
GAS

Posts: 1,183.3075
Threads: 97
Joined: 16th Jul 2007
Reputation: -2.06849
E-Pigs: 54.2375
Offline
Post: #4
RE: im really hating 4.01 so far
which theme?

vinrose67 Signature

[Image: PSPAddictSignature.png]
01/07/2008 12:00 AM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
rockhead
Storm Trooper

Posts: 1,699.4096
Threads: 118
Joined: 30th Jul 2007
Reputation: -3.8334
E-Pigs: 8.7766
Offline
Post: #5
RE: im really hating 4.01 so far
well i tried heartbeat, Apollon, ScheNschiTiviTy, Organ 4.01 ~Dracrius & KmR~

and none of them looked right

01/07/2008 12:07 AM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
maxexcloo
Paradigmatic Entity

Posts: 165.2391
Threads: 15
Joined: 15th Feb 2008
Reputation: 1.94271
E-Pigs: 29.9650
Offline
Post: #6
RE: im really hating 4.01 so far
Try and reinstall the firmware and try again.

Sometimes it gets screwed up Erk
01/07/2008 12:27 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
S7*
Sweet Dreams

Posts: 16,682.8360
Threads: 1,056
Joined: 3rd Apr 2007
Reputation: 14.29926
E-Pigs: 383.2289
Offline
Post: #7
RE: im really hating 4.01 so far
weird, they're working fine for me........ are you using CXMB?
01/07/2008 12:27 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
rockhead
Storm Trooper

Posts: 1,699.4096
Threads: 118
Joined: 30th Jul 2007
Reputation: -3.8334
E-Pigs: 8.7766
Offline
Post: #8
RE: im really hating 4.01 so far
no im using the flash0 files

01/07/2008 12:34 AM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Anger
Angered Observer (0).(0)

Posts: 605.8490
Threads: 4
Joined: 14th Apr 2007
Reputation: 1.65651
E-Pigs: 5.4993
Offline
Post: #9
RE: im really hating 4.01 so far
you must be missing some files - i tried chopping and  changing the best parts between themes before and got what you described. i can't see any other way it could happen however so, good luck fixin it.

Always remember - Google is your friend :)

[Image: avatar_416_482669e4.jpg]
01/07/2008 03:29 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)

 Quick Theme: