Post Reply 
About 3.30's RCOs
Author Message
Mr. Shizzy
ɯɹ˙ sɥızzʎ

Posts: 2,981.8580
Threads: 415
Joined: 21st Feb 2007
Reputation: -2.36574
E-Pigs: 160.1296
Offline
Post: #31
RE: About 3.30's RCOs
|-Anubis-| Wrote:People, use the 3.0x clean custom topmenu not the 3.10 custom topmenu.


Let me get this straight...  Use a 3.03 topmenu on 3.30 OE ?

PSP 2001 [TA-088v2]: 6.39 ME-9.7
[Image: 4kly6c1.gif]
Sig by Mr_Nick666
15/04/2007 09:41 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Chroma
Chromatic Nutjob

Posts: 2,626.3796
Threads: 435
Joined: 1st Mar 2007
Reputation: -5.01013
E-Pigs: 40.2135
Offline
Post: #32
RE: About 3.30's RCOs
Wait, now I'm confused

PSN ID: Chroma3000
My Steam Page
ADD ME
superdouche Wrote:
TheGuy Wrote:
superdouche Wrote:You need at least an 8 inch penis, that's what I heard.
Man, if I had 8 inches, I would find a better use for it :P
Like what, pushing elevator buttons?
15/04/2007 09:47 PM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
mafia1ft
Neophitic Presence

Posts: 7.4184
Threads: 0
Joined: 23rd Feb 2007
Reputation: 0
E-Pigs: 0.5000
Offline
Post: #33
RE: About 3.30's RCOs
ok, help me someone.
i want custom icons on my 3.30oe what files do i need,
thanks
16/04/2007 06:52 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Gavia
The Paradigm Paradox

Posts: 147.3512
Threads: 16
Joined: 13th Apr 2007
Reputation: 1.45376
E-Pigs: 1.8207
Offline
Post: #34
RE: About 3.30's RCOs
Ok well I have my 3.30 topmenu_plugin.rco working completely with no bugs whatsoever. I based it off the red bubbles theme here:
http://forums.maxconsole.net/showthread.php?t=57628
and then just replaced them with my previous icons. Download the rco from there and edit it in RCO Edit 1.13b, replace the icons, edit the text, and it should work for you.
16/04/2007 07:05 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
sadistlex
Neophitic Presence

Posts: 2.1448
Threads: 0
Joined: 27th Feb 2007
Reputation: 0
E-Pigs: 0.5000
Offline
Post: #35
RE: About 3.30's RCOs
I have bugs with it...It is an "aura" near all the icons and the white "aura" near the edited icons is much bigger than icons...
There is screen:

http://img142.imageshack.us/img142/1065/screen1ce8.png

Others: http://www.sendspace.com/file/njh77a
16/04/2007 08:05 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Anger
Angered Observer (0).(0)

Posts: 605.8490
Threads: 4
Joined: 14th Apr 2007
Reputation: 1.65651
E-Pigs: 5.4993
Offline
Post: #36
RE: About 3.30's RCOs
simply replace the background images with pure white. the bug i think your describing is caused because the background images don't work to well. i could be wrong but you never know. anyway it should fix that bug.

Always remember - Google is your friend :)

[Image: avatar_416_482669e4.jpg]
16/04/2007 01:21 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)

 Quick Theme: