Post Reply 
Use Prometheus on 5.00M33-6
Run games requiring FW 5.xx - 6.20 on 5.00M33-6, no need to upgrade to GEN
Author Message
HellDX
Able One

Posts: 97.3103
Threads: 14
Joined: 11th Jul 2010
Reputation: 1.72586
E-Pigs: 6.8244
Offline
Post: #11
RE: Use Prometheus om 5.00M33-6
Quote:Just wondering if there's a flash1 file or folder in magic memory stick because I found the flash0 folders but don't know where to find the flash1 files/folder

go into your red menu on boot up
once you are in look for flash1
make sure your psp is connected and then enable the folder by pressing X
it should open the flash1 filez
then do whatever you want on you computer

[Image: hellsig.png]
(This post was last modified: 11/07/2010 05:20 PM by HellDX.)
11/07/2010 05:19 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
shaqdarcy
Able One

Posts: 85.2838
Threads: 9
Joined: 18th May 2010
Reputation: 2.72871
E-Pigs: 13.4747
Offline
Post: #12
RE: Use Prometheus om 5.00M33-6
I guess it's not working with Test M33 for DC8.. I really hope there's a Test Prometheus for DC8

The BEST thing that I like in Custom Firmware is that it can use custom themes unlike in Official Firmware. If official firmware can use ctf themes I'll switch to Official Firmware. Yay
11/07/2010 05:40 PM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Mr. Shizzy
ɯɹ˙ sɥızzʎ

Posts: 2,982.3827
Threads: 415
Joined: 21st Feb 2007
Reputation: -2.36574
E-Pigs: 160.1296
Offline
Post: #13
RE: Use Prometheus om 5.00M33-6
(11/07/2010 05:55 AM)bsanehi Wrote:  Hey man sooo is this better then the new plugin that just came out??? here is link : http://www.psp-hacks.com/2010/07/10/cust.../#comments

This plugin is actually not that new.  People just think it's new, because Greg @ -hacks just got around to posting it   ;)

Anywho -
This plugin was made by a dev named torky.
And there was actually a second beta for this plugin released. (attached for those interested)


Attached File(s)
.zip  pspcustomfirmware.com m33_620.prx Beta 2.zip (Size: 78.1 KB / Downloads: 172)

PSP 2001 [TA-088v2]: 6.39 ME-9.7
[Image: 4kly6c1.gif]
Sig by Mr_Nick666
11/07/2010 06:33 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
HellDX
Able One

Posts: 97.3103
Threads: 14
Joined: 11th Jul 2010
Reputation: 1.72586
E-Pigs: 6.8244
Offline
Post: #14
RE: Use Prometheus om 5.00M33-6
Is there a way to get into playstation online with 5.00M33 ?

[Image: hellsig.png]
11/07/2010 07:49 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Mr. Shizzy
ɯɹ˙ sɥızzʎ

Posts: 2,982.3827
Threads: 415
Joined: 21st Feb 2007
Reputation: -2.36574
E-Pigs: 160.1296
Offline
Post: #15
RE: Use Prometheus om 5.00M33-6
(11/07/2010 07:49 PM)HellDX Wrote:  Is there a way to get into playstation online with 5.00M33 ?

Yes.  A plugin called PSN Lover Beta v1.1.   You can find it here:
http://endlessparadigm.com/forum/showthr...124&page=1

PSP 2001 [TA-088v2]: 6.39 ME-9.7
[Image: 4kly6c1.gif]
Sig by Mr_Nick666
11/07/2010 07:54 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
HellDX
Able One

Posts: 97.3103
Threads: 14
Joined: 11th Jul 2010
Reputation: 1.72586
E-Pigs: 6.8244
Offline
Post: #16
RE: Use Prometheus om 5.00M33-6
thanks bro

[Image: hellsig.png]
11/07/2010 08:01 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Mandingo
Able One

Posts: 141.8580
Threads: 6
Joined: 14th Jun 2009
Reputation: 2.72871
E-Pigs: 11.8420
Offline
Post: #17
RE: Use Prometheus om 5.00M33-6
I posted this already here.

(11/07/2010 05:40 PM)shaqdarcy Wrote:  I guess it's not working with Test M33 for DC8.. I really hope there's a Test Prometheus for DC8

I edited stargate.prx to load prometheus_key.txt from flash0 instead of flash1 so you can put it to ms0://TM/DC8/ and prometheus_lite.prx to ms0://TM/DC8/kd/. Don't know where flash1 is stored in test m33 mode.

PS3 Slim 320GB | PS3 Fat 500GB | PSP Go 32GB | PSP Slim 32GB | ZTE Blade 8GB | ZTE Light 2GB
(This post was last modified: 11/07/2010 10:29 PM by Mandingo.)
11/07/2010 10:26 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
merbiyatch
Existential Entity

Posts: 10.4646
Threads: 1
Joined: 2nd Oct 2009
Reputation: 0
E-Pigs: 1.1290
Offline
Post: #18
RE: Use Prometheus om 5.00M33-6
can anybody confirm that this works with the any of the recent 6.20 games out there on m33-6 without flaws? thanks.

another thing, if you don't want it you can just take it of normally right?
12/07/2010 01:52 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Grey Ghost
TVGF
Fractal Insanity

Posts: 3,996.1377
Threads: 112
Joined: 26th May 2009
Reputation: -5.01013
E-Pigs: 161.2113
Offline
Post: #19
RE: Use Prometheus om 5.00M33-6
12/07/2010 02:41 AM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
bluewave
Paradigmatic Entity

Posts: 183.1988
Threads: 37
Joined: 16th May 2010
Reputation: 2.42214
E-Pigs: 88.1114
Offline
Post: #20
RE: Use Prometheus om 5.00M33-6
(12/07/2010 01:52 AM)merbiyatch Wrote:  can anybody confirm that this works with the any of the recent 6.20 games out there on m33-6 without flaws? thanks.

another thing, if you don't want it you can just take it of normally right?

Only unpatched game that's giving me probs (by the way on all cfw's) is Prince of Persia the Forgotten Sands. I tested MGS see first post and that one works (I'll test some others, but it's too hot atm) :)

If you don't want it just delete the files or disable the plugin...
(This post was last modified: 12/07/2010 03:26 AM by bluewave.)
12/07/2010 03:24 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)

 Quick Theme: