Post Reply 
[Tutorial] Animate Rco´s
RCOMage
Author Message
pinkee
you are Welcome!! :)

Posts: 69.4212
Threads: 4
Joined: 12th Jul 2007
Reputation: 2.4639
E-Pigs: 2.4115
Offline
Post: #11
RE: [Tutorial] Animate Rco´s
thanks greate tut gsmoke, how you found this out with this strings, when you never see it?!! maybe wee can use to "SlideOut" the code "SlideIn"? somebody a idea for what stand "Lock" "Unlock"?

[Image: f_avsignaturm_b6de815.png]
[Image: f_pnpjwqfm_70ba3ef.gif]
28/12/2009 10:16 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
ZiNgA BuRgA
Smart Alternative

Posts: 17,013.4068
Threads: 1,174
Joined: 19th Jan 2007
Reputation: -1.71391
E-Pigs: 445.1233
Offline
Post: #12
RE: [Tutorial] Animate Rco´s
Nah, there's no "SlideIn" that I know of...
Dunno what Lock/Unlock do.  Don't even know if that's an accurate description (I just guessed the names).  But you can try look at some Sony RCOs to see if you can figure something out...
28/12/2009 11:44 PM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
sniperwolf137
Paradigmatic Apprentice

Posts: 35.1792
Threads: 4
Joined: 18th Jan 2010
Reputation: 1.94271
E-Pigs: 11.2475
Offline
Post: #13
RE: [Tutorial] Animate Rco´s
how can i put the images i want in the image tree and how can i edit the image tree because when i double click the XML document file the image tree comes out but i can't change anything or will i open it with notepad? please help

[Image: sephiroth.gif?t=1292893388]
18/01/2010 10:55 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
SchmilK
Noob

Posts: 4,695.1280
Threads: 358
Joined: 16th Apr 2007
Reputation: 0.38918
E-Pigs: 81.7677
Offline
Post: #14
RE: [Tutorial] Animate Rco´s
double click usually opens in a web browser ... so instead open in notepad and edit from there.

limneosgreen Wrote:Take my advice, don't try to install custom themes ... it's possible to brick ur psp.. why just don't change wallpaper
19/01/2010 07:23 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
WoobiE
Paradigmatic Entity

Posts: 173.2251
Threads: 21
Joined: 11th Apr 2009
Reputation: 0.85528
E-Pigs: 17.6274
Offline
Post: #15
RE: [Tutorial] Animate Rco´s
sniperwolf137 Wrote:how can i put the images i want in the image tree and how can i edit the image tree because when i double click the XML document file the image tree comes out but i can't change anything or will i open it with notepad? please help

Have you tried reading through my guide?
http://endlessparadigm.com/forum/showthr...?tid=20733

Maybe that will help.
19/01/2010 03:05 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
sniperwolf137
Paradigmatic Apprentice

Posts: 35.1792
Threads: 4
Joined: 18th Jan 2010
Reputation: 1.94271
E-Pigs: 11.2475
Offline
Post: #16
RE: [Tutorial] Animate Rco´s
thanks SchmilK i got it now thanks

[Image: sephiroth.gif?t=1292893388]
19/01/2010 04:28 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
sniperwolf137
Paradigmatic Apprentice

Posts: 35.1792
Threads: 4
Joined: 18th Jan 2010
Reputation: 1.94271
E-Pigs: 11.2475
Offline
Post: #17
RE: [Tutorial] Animate Rco´s
@WoobiE yes i got your guide i already downloaded but i didn't found the part that how to put the image can you please tel me what FIG# is that?

[Image: sephiroth.gif?t=1292893388]
19/01/2010 04:31 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
WoobiE
Paradigmatic Entity

Posts: 173.2251
Threads: 21
Joined: 11th Apr 2009
Reputation: 0.85528
E-Pigs: 17.6274
Offline
Post: #18
RE: [Tutorial] Animate Rco´s
It is Figure.10 mate.
If you are still having trouble, you can actually take an image branch from another .RCO file and put it into the file you want. Just remember to change the name and the source of the image.
19/01/2010 04:39 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
sniperwolf137
Paradigmatic Apprentice

Posts: 35.1792
Threads: 4
Joined: 18th Jan 2010
Reputation: 1.94271
E-Pigs: 11.2475
Offline
Post: #19
RE: [Tutorial] Animate Rco´s
@woobie okay i got it now and it works only in 4 image frames but when i use 22 image frames a white screen always flashes do you know what should i do or what should i change is it the delay time or the durations

[Image: sephiroth.gif?t=1292893388]
19/01/2010 09:21 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
WoobiE
Paradigmatic Entity

Posts: 173.2251
Threads: 21
Joined: 11th Apr 2009
Reputation: 0.85528
E-Pigs: 17.6274
Offline
Post: #20
RE: [Tutorial] Animate Rco´s
What do you mean by 4 image frames?
Can you give me a look at the XML and explain what kind of animation your doing. I'll try and get back to you ASAP.
19/01/2010 10:47 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)

 Quick Theme: