Post Reply 
infobar .prx modification
Author Message
SchmilK
Noob

Posts: 4,694.4352
Threads: 358
Joined: 16th Apr 2007
Reputation: 0.38918
E-Pigs: 81.7677
Offline
Post: #341
RE: infobar .prx modification
i need more of this in my theme for 3.90

[Image: snap002.jpg]

well im getting closer..i made an UNfobar cause the text is outside theinfobar LOL

[Image: snap127um4.jpg]

limneosgreen Wrote:Take my advice, don't try to install custom themes ... it's possible to brick ur psp.. why just don't change wallpaper
(This post was last modified: 28/03/2008 05:11 AM by SchmilK.)
25/03/2008 03:19 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Vegetano1
$urf

Posts: 9,083.2507
Threads: 397
Joined: 2nd Mar 2007
Reputation: 6.06988
E-Pigs: 2756.6280
Offline
Post: #342
RE: infobar .prx modification
Hi
When i go into "Theme Month color" infobar menu the cursor is not there,.. i have to go up with the cursor and then it shows,.!?

How can i fix this,.!?

Aha


Make loads of $$!! it wurks!!
[Image: csbanner_anim_03.gif]
Signed Homebrew by bsanehi & OMightyBuggy
http://endlessparadigm.com/forum/showthr...?tid=25707
Spoiler for My miniBlog:
02/04/2008 10:15 AM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
neocorpse
Existential Entity

Posts: 10.1086
Threads: 1
Joined: 26th Jul 2008
Reputation: 0
E-Pigs: 2.1726
Offline
Post: #343
RE: infobar .prx modification
Quote:When i go into "Theme Month color" infobar menu the cursor is not there,.. i have to go up with the cursor and then it shows,.!?

How can i fix this,.!?
I had the same problem. I ended up using this very tutorial and a clean common_gui.prx specific to my 3.90M33-3 firmware and it got fixed.

Bstronga.....YOU ARE THE FRIGGIN MAAAAAN! I'd personally like to give you a HUGE thank you for this tutorial. Without it I wouldn't have figured ANY of this out. I still haven't fig'd out what's causing my lockups after sleep mode, but at least I've gotten a good start on hex editing!! THANK YOU! Madwin
29/07/2008 04:23 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
anjelo2687
Neophitic Presence

Posts: 1.1686
Threads: 0
Joined: 11th Aug 2010
Reputation: 0
E-Pigs: 0.5288
Offline
Post: #344
RE: infobar .prx modification
im not good in hexing Emptyone can you please update it to 5.00?tnx.
11/08/2010 06:58 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
junKie
Deh Eternal Stud

Posts: 395.4963
Threads: 48
Joined: 10th Jan 2011
Reputation: 1.72586
E-Pigs: 25.8715
Offline
Post: #345
RE: infobar .prx modification
So, if i understood correctly, editing the X and Y of the infobar
fixes the image stretching?

I was eXx1l3d from Techmantis.net for my ways.
Emo. (//.-)
27/04/2011 03:16 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
gsmoke
Noob

Posts: 2,181.3990
Threads: 103
Joined: 14th Apr 2007
Reputation: 1.65351
E-Pigs: 36.9610
Offline
Post: #346
RE: infobar .prx modification
yep , if i understand you correctly , when you have image 144x272 and you set your X 255 and your Y 272 = the image will be not shown correctly.

(well im really oxidated and outdated so someone can correct me)

“Fear not for the future, weep not for the past.”
28/04/2011 02:24 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
junKie
Deh Eternal Stud

Posts: 395.4963
Threads: 48
Joined: 10th Jan 2011
Reputation: 1.72586
E-Pigs: 25.8715
Offline
Post: #347
RE: infobar .prx modification
So, what do i input for the image
to show correctly?

I was eXx1l3d from Techmantis.net for my ways.
Emo. (//.-)
28/04/2011 11:53 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
mugi
Paradigmatic Entity

Posts: 222.3840
Threads: 12
Joined: 18th Feb 2011
Reputation: -3.08805
E-Pigs: 15.2551
Offline
Post: #348
RE: infobar .prx modification
you have to set x size to same as the picture width you're using and Y size to same as the picture height you're using.

when you change the x size to smaller than 480 (the original value of it) you will have to edit the x position or it will not show up at all
as it gets drawn outside of the screen.

example:
use a picture that's 240x272 (half of the original width)
the start X value of the image is taken from the center of the picture, so in original image it expands 240 pixels to left and 240 pixels to right from the start position.
and in your image it is 120 to both directions.

the original image is positioned so that it starts drawing from X 481 on the PSP screen so if you use a 240pixel image, it will start drawing from X 601

summary:
when using an image with 240 as width, you need to change the X value to original value - what you removed from the original value/2 (math isn't my best attribute so someone will have to confirm this)
Either way... the smaller the width you use, the more you will have to move it to the left.  It's quite easy to experiment with it to see what happens.

just a side note, there's more than one place you have to edit to get all the menus to show up properly (see the first post)
(This post was last modified: 28/04/2011 05:18 PM by mugi.)
28/04/2011 05:13 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
junKie
Deh Eternal Stud

Posts: 395.4963
Threads: 48
Joined: 10th Jan 2011
Reputation: 1.72586
E-Pigs: 25.8715
Offline
Post: #349
RE: infobar .prx modification
Ok, got it.
Thanks!

I was eXx1l3d from Techmantis.net for my ways.
Emo. (//.-)
30/04/2011 12:14 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)

 Quick Theme: