Post Reply 
[PSP] RCO Editor v1.15c
Tool for editing RCOs which appear on the PSP's flash0
Author Message
ZiNgA BuRgA
Smart Alternative

Posts: 17,047.4430
Threads: 1,174
Joined: 19th Jan 2007
Reputation: -1.71391
E-Pigs: 444.3840
Offline
Post: #31
RE: RCO Icon Editor v1.04
Lol, yet another minor update (cause I just feel like it - yeah 3 updates in one day, lol).

Anyways, it seems that RCOs with multiple VAG files wouldn't work, so this is a simple hack to get them working properly (mainly the system_plugin.rco file).
14/02/2007 04:25 AM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
jeremypeps
Neophitic Presence

Posts: 7.4726
Threads: 0
Joined: 14th Feb 2007
Reputation: 0
E-Pigs: 0.5000
Offline
Post: #32
RE: RCO Icon Editor v1.04
First I want to thank you for the info on another Forum.  But I have a question about your RCO Icon Editor.  you said you had to us the RCO files from a FW 2.50 dump.  If I don't have those how can I get them?

TA-82 Black running CFW 3.03 OE-C
14/02/2007 06:36 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
ZiNgA BuRgA
Smart Alternative

Posts: 17,047.4430
Threads: 1,174
Joined: 19th Jan 2007
Reputation: -1.71391
E-Pigs: 444.3840
Offline
Post: #33
RE: RCO Icon Editor v1.04
jeremypeps Wrote:If I don't have those how can I get them?
I got mine from a DevHook dump (v0.42)
You can obtain them by getting the 2.50 update EBOOT, then dump the contents using the PSAR Dumper.
14/02/2007 06:44 AM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
TarwalL
Non-existent

 
Post: #34
RE: RCO Icon Editor v1.04
ZiNgA BuRgA Wrote:
jeremypeps Wrote:If I don't have those how can I get them?
I got mine from a DevHook dump (v0.42)
You can obtain them by getting the 2.50 update EBOOT, then dump the contents using the PSAR Dumper.

i also have a question, im sorry for the stupidity of the question but here it is anyways: can i got into my flash folder of my 3.10 OE and edit those files? or only 2.50 files? thanks
14/02/2007 07:36 AM
Quote this message in a reply
ZiNgA BuRgA
Smart Alternative

Posts: 17,047.4430
Threads: 1,174
Joined: 19th Jan 2007
Reputation: -1.71391
E-Pigs: 444.3840
Offline
Post: #35
RE: RCO Icon Editor v1.04
TarwalL Wrote:i also have a question, im sorry for the stupidity of the question but here it is anyways: can i got into my flash folder of my 3.10 OE and edit those files? or only 2.50 files? thanks
You can't edit 3.xx RCOs yet.  Actually, you can't edit FW2.70+ RCOs yet (the topmenu was from a 2.50 dump).
So basically, no, you can't simply edit your 3.10 RCOs unfortunately.
14/02/2007 06:18 PM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
|-Anubis-|
<3 Girls

Posts: 1,243.1226
Threads: 45
Joined: 12th Feb 2007
Reputation: -2.28734
E-Pigs: 26.8142
Offline
Post: #36
RE: RCO Icon Editor v1.04
I just wanted to make a suggestion or two

1. Add a Save As/Revert Option so changes aren't saved immediately
2. Add an option to auto-extract all the files of a RCO to a directory or something

Thanks again for the program.
(This post was last modified: 14/02/2007 11:36 PM by |-Anubis-|.)
14/02/2007 11:35 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
ZiNgA BuRgA
Smart Alternative

Posts: 17,047.4430
Threads: 1,174
Joined: 19th Jan 2007
Reputation: -1.71391
E-Pigs: 444.3840
Offline
Post: #37
RE: RCO Icon Editor v1.04
|-Anubis-| Wrote:I just wanted to make a suggestion or two

1. Add a Save As/Revert Option so changes aren't saved immediately
2. Add an option to auto-extract all the files of a RCO to a directory or something

Thanks again for the program.
Hehe, thanks for the suggestions :)
Well, I usually make better GUIs (eg the popstation GUI) but I got lazy this time.
Will consider it.
Again, thanks :D
15/02/2007 12:46 AM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
ChazB
Neophitic Presence

Posts: 2.1771
Threads: 0
Joined: 14th Feb 2007
Reputation: 0
E-Pigs: 0.5000
Offline
Post: #38
RE: RCO Icon Editor v1.04
Quick question. If you're using a decrypted FW 2.50 topmenu_plugin.rco as the base file, how do you insert icons for something that was not part of the 2.50 firmware? Specifically, the camera.
15/02/2007 01:54 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
ZiNgA BuRgA
Smart Alternative

Posts: 17,047.4430
Threads: 1,174
Joined: 19th Jan 2007
Reputation: -1.71391
E-Pigs: 444.3840
Offline
Post: #39
RE: RCO Icon Editor v1.04
ChazB Wrote:Quick question. If you're using a decrypted FW 2.50 topmenu_plugin.rco as the base file, how do you insert icons for something that was not part of the 2.50 firmware? Specifically, the camera.
Not sure actually.  I assume that the 3.03 topmenu being used has icons inserted, but I'm not sure how it was done Erk
15/02/2007 01:58 AM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Guest
Non-existent

 
Post: #40
RE: RCO Icon Editor v1.04
I think the link is down...
15/02/2007 05:15 AM
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)

 Quick Theme: